Jag pluggade Industriell ekonomi i Linköping och efter min examen 2017 började jag jobba på Cordial. Jag hade under studietiden jobbat på ett litet entreprenöriellt bolag vilket hade fått mig att inse att jag uppskattar miljöer med högt tempo och snabba beslutsvägar. 

Det var några av de faktorer som fick mig att fastna för Cordial, och jag blev inte besviken; det är hög fart och många idéer och uppslag där vägen från idé till verklighet sällan är lång. Samtidigt finns det en tyngd och struktur i ett väl genomarbetat och holistiskt perspektiv på verksamhetsarkitektur. Detta tillsammans med en förståelse för att både vi och våra kunder är individer och att det är vi tillsammans som skapar förändring gav mig riktigt bra förutsättningar för att starta min karriär som rådgivare. 

Redan det första året fick jag vara med i flera projekt och fick lära mig mycket kring olika branscher och uppdrag. Genom att arbeta med flera olika seniora medarbetare fick jag även inblick i olika sätt att driva projekt. Det gav en bra grund för att ta nästa steg inom Cordial, till rollen som Senior Consultant. Cordial är en bra plattform för kontinuerlig utveckling mycket tack vare en balans där vi medarbetare ständigt ställs inför utmaningar men där det också finns en trygghet och självklarhet i vetskapen om att kollegor finns som stöd när det behövs. Anledningen till att stödet är en sådan självklarhet tror jag beror på att alla cordialare brinner för det vi gör, vilket skapar en väldigt inspirerande och engagerad arbetsplats.

Dessutom står Cordial som företag inför en intressant utveckling mot att bli ett nav inom Business Transformation och jag ser fram emot att utvecklas tillsammans med företaget!

elin.lundqvist@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor