Min resa med Cordial började då vi samarbetade i ett projekt hos en kund. Jag tyckte det var väldigt roligt och inspirerande att jobba tillsammans med personerna från Cordial och kunde se att ett naturligt steg i min utvecklingsresa inom arkitektur att få bli en cordialare.

Jag har en examen som högskoleingenjör inom Industriell organisation och ekonomi med inriktning mot Logistik och ledning från Jönköpings tekniska högskola. Jag fastnade för logistik då logiken av att allt i verksamheten hänger ihop på ett eller annat sätt och har beroenden och sammanhang även utanför organisationen. Med hjälp av arkitektur och Cordials ramverk Traction har jag utvecklat min förmåga att snabbt kunna sätta mig in i olika typer av verksamheter. Jag har också fått verktygen att skapa mig en förståelse för komplexa samband för att kunna identifiera, utreda och motivera behov av förändring. Från strategi till detaljerade nivåer inom process, information och system. Och kunna beskriva dessa komplexa företeelser på ett lättbegripligt sätt!

Jag har under min tid hittills på Cordial fått delta i samt leda många utvecklingsinitiativ av olika storlek och karaktär, i olika branscher. Det har varit allt ifrån att säkerställa att organisationer kan uppfylla och efterleva externa krav till att etablera arkitekturramverk.

Det jag gillar mest med att vara rådgivare på Cordial är känslan av att jobba i team – oavsett vilken konstellation jag jobbar i just för tillfället. En av Cordials principer är att ”Vi vinner tillsammans” och det genomsyrar verkligen allt vi gör, oavsett om det är interna aktiviteter eller i kundprojekt. Det som jag också tycker utmärker oss cordialare att vi är lösningsorienterade, högpresterande, pragmatiska och alltid är fokuserade på att skapa nytta.

 Att få utvecklas som organisation, team och individ är ett ämne som jag tycker är otroligt viktigt. En sak som jag värdesätter mycket på Cordial är fokuset på den individuella utvecklingen. Vi har ett stort fokus på självledarskap och vi ser verkligen till att varje individ har möjlighet till utveckling. Jag har förtroendet att få vara mentor till några av mina kollegor, där jag får möjligheten och privilegiet att coacha och handleda dem i deras utvecklingsresa på nära håll.

Att fortsätta kunna ha en utvecklande och hållbar karriär under småbarnsåren är något jag brinner för lite extra, då jag själv är mitt i den fasen i livet.

Vill du veta mer om hur det är att jobba som rådgivare på Cordial, om hur du och din organisation kan optimera och maximera nyttan med hjälp av arkitektur eller tips och trix på hur du kan få ihop jobb och småbarnslivet – hör av dig till mig!

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor