Jag började på Cordial hösten 2006, precis nyexaminerad från Industriell Ekonomi på LTH. Jag visste tidigt att jag ville jobba som rådgivare och att jag inte ville göra det hos någon av de större och mer traditionella aktörerna. Jag letade efter en modern rådgivare som vågade tänka nytt och utmana branschens rådande förhållningssätt, både till medarbetare och kunder. Hos Cordial hittade jag precis det jag sökte – ett företag som ser till varje individs utveckling och där jag som medarbetare från första dagen fick vara med både i våra externa kundprojekt och i arbetet med att utveckla oss själva som team och företag.

Drygt 14 år senare är jag tacksam för att jag letade mig bortom de kända konsultföretagen och hittade Cordial. Jag vet att den utvecklingsresa jag har fått här, hade jag inte kunnat få hos någon annan. Cordial är på många sätt en helt unik plattform när det gäller varje individs utveckling. Professionell såväl som personligt. Det innebär att vi som företag och team gemensamt skapar förutsättningar för och ger utrymme för att vi som individer ska kunna utvecklas, men att det är vårt eget ansvar att ta tillvara på de förutsättningarna och den spelplanen. När vi gör det utvecklas hela teamet och företaget. Varje utvecklingsresa är unik, och det låter vi den vara, det gör oss unika. Våra individuella utvecklingsresor är på inte sätt spikraka utan skruvar eller trappstegar sig uppåt och framåt. Ibland går det i rasande fart, ibland känns det som om man bara står och stampar. Så är det och så måste det få vara. Det viktiga är att vi över tid känner att vi rör oss framåt. Och att vi har kul på vägen!

Steve Jobs säger i sitt Commencment Speech “You’ve got to find what you love. And that is as true for your work as it is for your lovers. Your work is going to fill a large part of your life, and the only way to be truly satisfied is to do what you believe is great work. And the only way to do great work is to love what you do.”   Jag hittade det i Cordial.  Jag brinner för att utveckla företag, organisationer och individer, för att få team att förflytta sig och tillsammans nå de mål de satt upp.  På Cordial får jag göra det tillsammans med kollegor som är lika engagerade och hängivna som jag själv är.

 Jag har alltid älskat att jobba mycket och under mina första år på Cordial gjorde jag verkligen det, inte för att jag behövde utan för att jag tyckte det var kul och utvecklande. Idag har jag familj och små barn, vilket har förändrat mina prioriteringar och jag har hittat nya former för hur och när jag arbetar. Att vara rådgivare är en livsstil och på Cordial finns förutsättningarna för att vara det i livets alla olika faser.

I min roll som rådgivare och VD drivs jag av att skapa rätt förutsättningar för varje individ i teamet att få göra sin egen utvecklingsresa och att den ska vara utmanande och kul, oavsett om man börjar som nyutexaminerad eller om man redan har flera års erfarenhet som rådgivare.

lise.tormod@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor