Min resa på Cordial började hösten 2015 efter att ha arbetat som konsult i olika typer av verksamheter i omkring 10 år. Efter att ha avslutat mina studier i Industriell Ekonomi började jag inom konsultverksamheten på ett mindre produktbolag, för att sedan gå vidare till ett av de stora globala konsultföretagen, för att sedan testa på att vara egen konsult. Det som lockade mig till Cordial var möjligheten att arbeta med kombinationen av strategi, affärsutveckling och affärsarkitektur på ett konsultbolag med starka värderingar som jag hört gott om både från medarbetare och kunder. 

Under min tid på Cordial har jag verkligen fått möjlighet att arbeta med olika typer av projekt och olika roller med olika personer, vilket både utvecklat min kompetens och mig som person. Något jag verkligen tycker om i rådgivningsrollen är att man aldrig blir fullärd, utan det finns ständigt nya verksamheter och branscher att sätta sig in i och förstå och nya individer, situationer och utmaningar att möta.

Det som i mina ögon gör Cordial unikt är kombinationen av hjärta och hjärna och drivkraften att vinna tillsammans, som genomsyrar både hur vi arbetar och hur vi är mot varandra. Hos Cordial fann jag en arbetsgivare som har det stukturkapital och den erfarenhet som jag uppskattat hos det stora globala konsultbolaget i kombination med den familjär stämningen och möjligheten att vara med och bidra och påverka både externt och internt som jag uppskattat i konsultverksamheten hos det lite mindre produktbolaget, allt med inslag av ett stort eget ansvar och självledarskap som jag lockades av som egen konsult. Jag uppskattar att det är högt i tak och att alla verkligen får och förväntas vara med och bidra oavsett senioritet, både i kundprojekt och i vårt interna arbete.

 

malin.windahl@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor