När mina universitetsstudier inom företagsekonomi började lida mot sitt slut krävde frågan ”Vad ska du göra efter din examen” ett bättre svar än ”Vi får se”. Anledningen till att svaret på frågan slutligen blev konsult var att jag förstod att jag trivs bäst i en miljö med variation, högt tempo och komplexa frågeställningar. När jag kom i kontakt med Cordial förstod jag att det var en arbetsplats som kunde erbjuda mig just det, och mycket mer!

Som rådgivare på Cordial har jag fått arbeta i allt ifrån stora transformationer till mindre förflyttningar. Jag har fått lära känna branscher som pension, finans, försäkring, telekom. Rådgivit både kommunala miljardkoncerner och start ups, samt deltagit i pro bono-projekt för insamlingsorganisationer. Med andra ord, en rejäl dos variation. En gemensam nämnare i de situationer där Cordial behövs är att det handlar om en komplexitet som behöver förstås. Att jag får ta mig an sådana utmaningar tillsammans med mer seniora kollegor är otroligt utvecklande och lärorikt.

Utöver spännande utmaningar jobbmässigt trivs jag väldigt bra med Cordials syn på ledarskap och samarbete. Vi är övertygade om att vi vinner tillsammans, och det genomsyrar hela vår verksamhet

adam.trojmar@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor