Att välja sitt första jobb efter studierna kan vara som en djungel med bara likadana träd och få tydliga stigar. Därför handlar det om att fundera över några viktiga och tydliga parametrar som kan ställa in kompassen.

För mig handlade valet mindre om vilken typ av projekt bolaget driver, och betydligt mer om människorna på bolaget. I mångt och mycket tror jag att passion, engagemang och intresse för något föds ur sin omgivning. Så min kompass var inställd på att hitta ett bolag som har en sund inställning till livet och arbetet, där det fanns en lagkänsla och stark vilja om att lyfta varandra. 

Från mitt första möte med Cordial som var en förutsättningslös lunch, till sista intervjun med vår VD Lise och Director Johan, så fanns det rakt igenom en ödmjukhet och laganda som jag inte upplevt tidigare. När jag sedan började i augusti 2019 blev det tydligt att vi fungerar som ett lag där alla stöttar varandra för att skapa det bästa värdet för kunden.

I de projekt jag varit delaktig i under det första året har vi varit 2-4 Cordialare. I ett litet team krävs det att alla måste ta mycket ansvar vilket jag ser som en otrolig fördel, för det driver en snabb utvecklingskurva. Dessutom blir man ett tajt team som stöttar och lyfter varandra, vilket skapar otrolig glädje och engagemang.   

Tveka inte att ta kontakt om du är nyfiken på hur det är att börja sin konsultkarriär på Cordial!

 

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor