Under barndomen och de tidiga tonåren var min lista över drömyrken lång: veterinär, astronaut, florist, glasblåsare, skådespelare, artist, hästbonde, fotograf, politiker, läkare... Vitt och brett och utan någon egentlig aning om vad jag faktiskt brann för.

Jag fann mig i att inte vara bäst på något specifikt, utan att vara tillräckligt bra på flera saker. Många kan säkert känna igen sig i den beskrivningen och i hur svårt det kan vara att hitta det man verkligen brinner för. Det enda jag varit riktigt säker på är mina värderingar - och hur viktigt det var för mig att hitta en arbetsgivare vars värderingar lirar med mina egna.

När jag läste mitt fjärde år på Industriell ekonomi i Linköping hade jag turen att genom ett mentorskapsprogram bli matchad med en alumn och numera senior rådgivare på Cordial. Det var första gången jag fick upp ögonen för att det finns fler än ett sätt att bedriva managementrådgivning. Det var också första gången jag kände att konsultyrket kunde vara rätt roll och ett managementkonsultbolag vara rätt plats för mig.

 

Tveka inte att ta kontakt om du är nyfiken på hur det är att börja sin konsultkarriär på Cordial!

 

+46-76 162 03 54

Några av mina kollegor

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor