Jag läste kandidat inom Retail Management och master inom Business & Management på Handelshögskolan i Stockholm och efter min examen 2017 började jag arbeta på Cordial.

När jag sökte arbete i slutet av mina studier kom jag i kontakt med många olika konsultföretag med olika inriktningar och storlekar. Cordial stod ut i mängden för mig som ett mindre entreprenöriellt bolag med inspirerande och härliga människor. Detta tillsammans med att få möjlighet att arbeta med affärsutveckling ur ett holistiskt perspektiv med uppdrag från strategi och innovation (vad ska vi göra?) till design och realisering (hur genomför vi detta?) var några av de faktorer som fick mig att fastna för Cordial. Jag hade även flertalet studiekompisar som kommit i kontakt med Cordial genom Business Model Awards (årlig tävling inom affärsmodellinnovation anordnad av Cordial) som hade fått ett väldig positivt intryck av Cordials kultur, anställda och inriktning.

Under min tid på Cordial har jag deltagit i projekt inom flera branscher och med olika frågeställningar. Jag har arbetat bland annat inom energi, musik, olja & gas och offentlig sektor, med frågeställningar som utveckling av affärsmodeller, marknadsanalys, organisationsdesign, styrmodell och processmodellering. Att arbeta i flera olika projekt inom olika branscher innebär att jag arbetar med flera av Cordials seniora rådgivare som har olika erfarenheter och bakgrunder. Det ger mig goda förutsättningar för att utvecklas och inspireras för att hitta min egen roll och tillvägagångssätt som rådgivare och det har hjälpt mig att ta nästa steg inom Cordial till rollen som Senior Consultant.

Cordial är en bra plattform för både professionell och personlig utveckling där man har stor frihet att själv påverka sin vardag och utveckling. Genom att arbeta med självledarskap kombinerat med en öppen kultur där man uppmanas att nyttja varandras kompetenser interagerar man med många av sina kollegor – vi vinner tillsammans! Det gör även att man får möjlighet att bredda sin kunskapsbas och engagera sig i interna frågor man brinner för.

Jag ser fram emot att vara en del av Cordials resa framåt och tveka inte på att höra av er om ni har några frågor!

marcus.kullman@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor