Jag började på Cordial hösten 2016 som nybakad civilingenjör inom Industrial Management på KTH i Stockholm. Min kandidat tog jag i Design och Produktframtagning. Under mina år på Cordial har jag fått lära mig otroligt mycket om både rådgivning, teamarbete och om mig själv.

 Jag har mestadels haft uppdrag som sträckt sig under en längre tid vilket har gjort att jag har fått jobba mycket tillsammans med kund och fokuserat på implementering och förändringsledning. Jag har bland annat jobbat med hållbarhet, processutveckling, strategiska affärskrav och organisationsutveckling. Just hållbarhet är ett område som ligger mig varmt om hjärtat då det finns något väldigt motiverande och engagerande i att hjälpa bolag blir mer hållbara och därmed bidra till en bättre värld.

Rollen som rådgivare är både rolig, utmanande och oförutsägbar. Det kommer ständigt nya frågeställningar och situationer som skapar dynamik och spänning i vardagen. Det som är extra spännande och kul med att jobba på Cordial är att både självledarskap och egna initiativ uppmuntras vilket gör att det går att styra mycket över sin egna arbetssituation.

På Cordial värdesätts verkligen individen men det finns också ett starkt fokus på teamet. Våra värderingar handlar om att både stötta och lyfta varandra i vårt arbete på alla möjliga sätt. Det kan handla om att avlasta en kollega som har för mycket eller hoppa in som ett swot-team för att lösa en knivig frågeställning.

Min tid på Cordial har varit väldigt givande och jag trivs verkligen både i min roll som rådgivare och som Cordialare. Cordial är i ständig utveckling och det är otroligt kul att få vara en del av den resan.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill bolla något kring Cordial eller konsultlivet! 

elin.oresten@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor