När min examen från KTH våren 2018 närmade sig började jag leta efter arbete främst inom konsultbranschen och landade till slut på Cordial. 

Cordial stod ut för mig genom att vara ett mindre och mer entreprenöriellt bolag med ett holistiskt perspektiv som fokuserar både på den mer klassiska lösningsorienterade ”Vad ska vi göra”-frågan men också på hur denna lösning på bästa sätta kan implementeras i organisationen. Det är ju inte förrän lösningen har implementerats och transformerat organisationen som den faktiskt gör någon nytta.

Under min första tid på Cordial har jag fått möjligheten att delta i flertalet olika projekt och team, inom olika branscher och typer av projekt. Det är en riktig laganda på Cordial vilket gör att det alltid finns någon att ta stöd av och bolla idéer med, både senior och juniora kollegor vilket möjliggör egen utveckling samt skapar en trygghet för leveransen i de projekt man är del av. Jag har på denna korta tiden verkligen breddat min kunskapsbas som en konsekvens av det ansvar jag fått tidigt i kombination med stödet från alla kollegor. En riktigt spännande utvecklingsresa helt enkelt.

dennis.melin@cordial.se

Teamtailor

Employer branding från Teamtailor